Στρουμφάκια

Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής

stroumfakia 10

Οι εγκαταστάσεις

Ένας πανέμορφος, ιδιόκτητος χώρος στο κέντρο της Βέροιας (δίπλα στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου) έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχτεί παιδιά από 12 μηνών έως 5 ετών.

Η κατασκευή του κτιρίου πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές της ΕC και όλους τους όρους των τελευταίων κανονισμών (γενικό οικοδομικό κανονισμό, αντισεισμικό κανονισμό, κτιριοδομικό κανονισμό, κανονισμό πυρασφάλειας κ.τ.λ.) και πληρεί στο έπακρο τις προδιαγραφές λειτουργίας του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας & του Υπουργείου Παιδείας. Όλος ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης.

Τα «Στρουμφάκια» διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις και αίθουσες εξοπλισμένες με το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό ώστε να προσφέρουν ένα ασφαλές, οργανωμένο και χαρούμενο περιβάλλον που θα συμβάλλει στη θετική επίδραση της παιδαγωγικής διαδικασίας. Ένας άνετος αύλειος χώρος, με έναν καταπράσινο κήπο παρέχει τη δυνατότητα για ασφαλή και ελεύθερη κίνηση των παιδιών, δραστηριότητες και παιχνίδι.

Χώροι διαμορφωμένοι με αγάπη.

Ασφάλεια

Στα «Στρουμφάκια» θεωρούμε υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά ώστε να απολαύσουν απρόσκοπτα τα οφέλη της παιδαγωγικής διαδικασίας. Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο αύλειος χώρος είναι ειδικά διαμορφωμένοι και διαρκώς επιτηρούμενοι, ενώ η επιμονή στην τήρηση των κανόνων υγιεινής γίνεται εμφανής από την πρώτη σας επίσκεψη στο συγκρότημα.

Στα πλαίσια της εστίασης στην ασφάλεια των παιδιών, σε συνεργασία με μεγάλη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία, παρέχουμε δωρεάν πρόγραμμα ασφάλισης στα παιδιά τόσο για τη διάρκεια παραμονής στο χώρο του σταθμού όσο και κατά τη διαδικασία της μεταφοράς από και προς αυτόν.

stroumfakia veria paidikos stathmos 027 1
stroumfakia 81

Μεταφορά

Με στόχο τη διευκόλυνση των γονέων-κηδεμόνων, αλλά και την εξασφάλιση της ασφαλούς και έγκαιρης προσέλευσης των παιδιών στον παιδικό σταθμό, τα «Στρουμφάκια» παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς από και προς τις εγκαταστάσεις του σταθμού. Αξίζει να επισημανθεί πως η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητο σχολικό λεωφορείο, πάντα υπό την επίβλεψη συνοδών επιφορτισμένων με την τήρηση των κανόνων ασφαλείας που πρέπει να ακολουθούν τα παιδιά.

Κατά τις πρωινές ώρες πραγματοποιούνται τρία δρομολόγια:

  • από τις 07:00 έως τις 08:00
  • από τις 08:00 έως τις 09:00
  • από τις 09:00 έως τις 10:00

Αντίστοιχα, το μεσημβρινό πρόγραμμα δρομολογίων διαμορφώνεται ως εξής:

  • από τις 13:00 έως τις 14:00
  • από τις 14:00 έως τις 15:00
  • από τις 15:00 έως τις 16:00

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους τα παιδιά είναι ασφαλισμένα σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία.